...amit már régen el kellett volna kezdeni...
Informatika

Az Apple és a Prepear vitája a nem is hasonlító logóról

Mióta az Apple kiadta az első termékét, szeretne egyeduralkodó lenni bizonyos piacokon. Sok energiát és pénzt fektet abba, hogy el lehetetlenítse az általa “veszélyesnek” ítélt cégeket, akik bármilyen formában ronthatják az Ő mutatóit a jövőre nézve.

A Prepear

A Prepear egy startup cég recept kereső alkalmazása. Kis országunkban nem egy elterjedt alkalmazás viszont külföldön elég közkedvelt. Sajnos elkövetett egy hibát, mégpedig azt, hogy szeretett volna a nevéből fakadóan egy körte logót használni.

Itt kezdődnek a bonyodalmak.

Hatalom

Mint ahogy a bevezetőben is írtam, az Apple szeretne egyeduralkodó lenni bizonyos helyzetekben. Amikor tudomására jutott, hogy egy másik cég szintén egy gyümölcs logót szeretne használni, megkezdte az “eltüntetés” hadműveletet.

Mit jelent ez?

Mivel a pénz nem akadály egy ekkora vállalatnál, pert indított a startup céggel szemben. Az utóbbi cég méretéből adódóan nem egy feneketlen pénzes zsák riválisához mérten, így gondolhatjuk, hogy ki lesz a nyertese ennek a szituációnak. Két kimenetel van ami az Apple malmára hajtja a vizet.

A várt eredmény

Az első, hogy az Apple csont nélkül megnyeri a pert és a Prepear lehúzza a rolót, mert olyan büntetést kap amit soha nem fizet ki.

A második, hogy éveken keresztül húzódik a vita és a pereskedéssel járó költségek fogják leépíteni a Prepear-t.

Változás

Van egy harmadik végkifejlet is amire kicsi az esély, mégpedig, hogy a Prepear megnyeri a pert az Apple-lel szemben. Ez ugyanis sok mindent a helyére rakna, nem mellesleg ez lenne a helyes is.

Támogatás

Amennyiben szeretnéd támogatni a Prepear-t úgy egy petíció aláírásával is megteheted.

A petíciót ide kattintva érheted el.

Sok sikert Prepear!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest